Skap ditt eget hotellrom

Har du et gjesterom i huset som du gjerne leier ut, eller lar venner og bekjente bruke når de er på besøk? Mange nordmenn har et ekstra soverom i hjemmet, spesielt de som bor i enebolig. Så hvorfor ikke gjøre dette gjesterommet om til et eget hotellrom? Vi vet veldig godt hvor deilig det er å stige inn i et utrolig friskt, rent rom der man føler seg hjemme selv om man er på ferie. Et godt hotellrom skaper en varm, positiv atmosfære. Man føler seg fri, man forstår at verden har mye å by på. Tenk hvor overrasket gjestene dine vil være dersom du ønsker dem velkommen til ditt hjem, og gir dem nøkkelen til et gjesterom som gir følelsen av å være på et hotell!

Hotel room at MaldivesSkap en hyggelig stemning

Det er ikke vanskelig å få hotellfølelsen i hjemmet, spesielt om du føler noen enkle tips. Det handler om nøytrale farger, symmetri og funksjonalitet. Men man vil jo gjerne gi gjestene følelsen av at de er på besøk samtidig. At de er ute og reiser, og har muligheten til å oppleve noe nytt hos deg. Gjesterommet kan derfor gjerne inneholde dine egne detaljer i interiøret. Kanskje noen gamle bilder eller suvenirer fra andre land?

Velg møbleme med omhu

Du får kjøpt det meste på nettet nå om dagen, så det er bare å velge og vrake når du vil innrede gjesterommet. Er det snakk om et lite gjesterom, anbefaler vi å se igjennom flere ulike sofaer. Kanskje en sovesofa vil spare på plassen? Slik kan du bruke rommet til egne formål når du ønsker, og raskt gjøre det om til et lite hotellrom når gjester kommer på besøk.

Ditt eget, private hotellrom

Legg gjerne en liten dagbok på skrivebordet i gjesterommet, og be gjestene skrive tilbakemeldinger. Slikt er morsomt å lese igjennom en gang i blant, samtidig som gjestene dine ser hvor gjestfri du er mot andre også. Med et eget hotellrom i huset vil du garantert bli den mest elskede personen i familien og/eller vennegjengen. Dessuten kan du jo bruke rommet selv fra tid til annen! Ønske deg bort, fantasere om Italia eller USA mens du legger setter deg på sofaen eller legger deg på kontinentalsengen.