Flotte hotell

Norge har utrolig mye å by på både når det kommer til naturopplevelser og historie, og vi har også hoteller som virkelig bygger opp rundt akkurat det. I Norge finner du både utrolig kule og moderne design- og temahoteller, men du finner også naturhoteller som tilbyr en helt spesiell kontakt med naturen.

Norway - View from Juvet Landscape hotel

Norway – View from Juvet Landscape hotel

Ønsker du deg en naturopplevelse utenom det vanlige så er det et par hoteller som skiller seg ut fra mengden. I Valldal finner du et meget spesielt hotell, nemlig det såkalte landskapshotellet Juvet. Dette hotellet ligger på tunet til Burtigarden, rett ved den stupbratte elvebredden. Rommene har enorme vinduer rett ut mot den vakre vestlandske naturen, og med mindre du heller vil bo i telt kommer du ikke tettere på naturen enn dette. Et annet godt alternativ for naturentusiastene er Thon Hotel Kautokeino. Her kommer du tett innpå det vakre landskapet på viddene så vel som den samiske kulturen. Både hotellets utforming, aktivitetstilbud og mat spiller på nærheten til samisk kultur og tradisjon.

Dersom du er mer interessert i historie finnes det også gode alternativer. En natt på Oscarsborg festning kan for eksempel være noe for deg. Øyen festningen ligger på er i Oslofjorden, og her finner du også gallerier, museum og badestrender.

Scandic Rock City, et av de mest rocka hotellene i Norge, finner du i Namsos. Hotellet er knyttet til Rock City musikksenter, og her bys det på hippe rom med rocka tapeter, gigantiske vinduer, og gammeldagse rocke-postere.

Et av de mest moderne designhotellene i Norge finnes i nærheten av Akershus Festning i Oslo. First Hotel Grims Grenka er kjent for sin herlige lyssetting, sine store og moderne rom og en takterrasse med flott utsikt. Hotellets design er så spesiell at det brukes som lokasjon for blant annet produktlanseringer og fotosesjoner.

Man kan knapt lage en liste over flotte norske hoteller uten å nevne The Thief. Hotellet ligger rett ved Astrup Fearnley-museet på Tjuvholmen i Oslo, utsikten over Oslofjorden er helt unik. Hotellet preges av et moderne og innovativt interiør og her finnes mange komfortable designmøbler og originale kunstverk.