Hvordan finne fram til høyfjellshotellet – 3 tips

Endelig kan man pakke utstyret og kose seg en hel uke på hotell. Deilig komfort, utrolige alpinanlegg og masse moro venter på turistene som er på vei. Men det er både lenge siden folk har kunnet feriere på grunn av pandemi, og dessuten er vi ikke like vant til å legge ferien til Norge. Men fortvil ikke, vi har satt sammen 3 tips til hvordan finne fram til høyfjellshotellet uten bekymring.

Ha gode lys på bilen

Det første man bør tenke på er å ha gode lys på bilen. I høyfjellet kan det plutselig blåse opp til storm. Du tar nok kontakt med https://nordeye.com/ umiddelbart om du har opplevd en slik storm. De kan gjøre at du virkelig ikke ser 2 meter foran deg, og mange farlige hendelser kan oppstå. Med bedre ekstralys fra https://nordeye.com/ på bilen vil du ha en sjanse til å nå fram i tide til å rekke middag og afterski.

Ha med NAF boka

Mange tror at det holder å ha med en mobil for å finne veien. Men på høyfjellet er det ikke alltid like god dekning, og har man kjørt i kolonne, så kan det ta tid før man får ladet mobilen på nytt. Med en NAF bok har du alle veibeskrivelser foran deg hele tiden. La passasjeren sørge for å lede deg fram slik at du kan føre familien trygt fram til hotellet deres.

Legg inn adressen

De fleste biler har navigasjon i dag, derfor er det lurt å plotte inn adressen til hotellet allerede før start. Da slipper man ubehagelige forsinkelser om man skulle ha kjørt seg bort. Husk at korteste vei ikke alltid er beste løsning, det har vi sett mange eksempler på tidligere. Dersom du legger inn adressen, så finner du garantert fram.

Nå som bilen er oppgradert med stilige LED-lys og ryggekamera, så er det endelig klart for det hvite, fine tida!