Velg riktig tøy til fjellturen

Vinter og vår, sommer og høst, uansett når det er, så elsker vi naturen. Noen er mer vant enn andre, der noen har lange tradisjoner med den typiske norske ferien. I fjellet er forholdene veldig varierte.

Undertøy skal ikke bare være varmende på kalde dager, men både sporty, kledelige og komfortable. Det kan være et godt alternativ med seamless tights aim’n da du kan finne alt det du trenger til din neste ferietur.

Sporty

En sporty tights er ikke bare elastisk og tettsittende, men det er også lett å tilpasse med andre klær. De finns i mange farger, kan brukes med longs, skjørt eller andre plagg. Du får en sporty look med disse tights. Sporty betyr også lett å tilpasse et vakkert antrekk.

Komfortable

Ved å samle formene helt perfekt, blir det mye mer komfortabelt å gå med, enten det er på skitur eller på et afterski. De er sømløse og tilpasset slik at de både er enkle å ta på og trekke ned. Uansett årstid så passer en tights.

Varmende

Når det er sagt, så er disse seamless tightsene gode og varme. Som et plagg tett inntil huden vil mange tro at de gjør deg kaldere. Men disse plaggene puster og gjør at du ikke svetter. Helt perfekt på høyfjellet under vindtette, varmende alpinklær.

Ulike former for innlosjering