Det er det indre som teller

Det er deilig å reise på hotellferie med sin partner. Men glem ikke at det er det indre som teller.

Er det ikke herlig å reise bort en gang i blant? Det trenger ikke være snakk om en lengre utenlandsreise. Selv om dette selvsagt er helt spesielt (og mye enklere og rimeligere enn det du tror). For noen ganger er det nok bare å ta inn på et lokalt hotell for å nyte en dag – eller kveld – i et nytt miljø.

Noen gjør dette mer eller mindre regelmessig. Til og med alene. For det er jo noe inspirerende med et å komme seg bort fra sitt kjente miljø. Bare det å kunne ta seg et lengre bad i et utsøkt badeværelse, for så å legge seg til å sove i en god seng, kan være nok til å lade opp batteriene. Det handler om å komme seg litt vekk fra det hverdagslige. Ofte er dette nok for å lede neuronene inn på nye baner, og hvem vet hvilke ideer du kan få bare du omorganiserer miljøet?

Slike personlige utflukter kan være super-inspirerende. Men det er jo også fint å kunne være sammen med noen. Å ta seg et romantisk avbrekk.

Romantisk avbrekk

Mange par er flinke til å ta vare på forholdet på denne måten.  De tar gjerne et avbrekk i en hektisk hverdag, og sjekker inn på et hotell eller pensjonat for å kunne få et avbrekk. Og ekspertene er ikke i tvil om at sånne pusterom hjelper på forholdet.

Hemmeligheten er å kunne fokusere ett hundre prosent på hverandre, og på romantikken. Dette er viktig for alle par, men kanskje spesielt dersom en har barn eller travle arbeidsdager ellers. I slike situasjoner skal det nok litt til å legge forholdene til rette for en romantisk utflukt, så når du klarer å få det til er det viktig å legge litt arbeid ned i detaljene.

Selvsagt er det hyggelig om en kan trylle fram en kald sjampanjeflaske på det rette tidspunkt, og skal en forfølge den klassiske romantikkstilen er det også på sin plass med litt god sjokolade. Joda, det ligger mange sannheter i disse klisjeene.

Også med det du har på deg innerst inne.

Sexy undertøy

Hvilken mann er det som kan motstå sexy undertøy? Hverdager er det nok av, så når en søker romantiske øyeblikk – hvorfor ikke ta skrittet fullt ut? Det finnes en rekke gode nettbutikker for sexy undertøy, og du kan eksempelvis klikke her for mer informasjon. La deg inspirere av det du finner, og vær gjerne litt ekstra vågal. Bestill sexy undertøy du vet han vil like, og sørg for at det hele blir en overraskelse.

Det er slett ikke enkelt å ivareta det gode forholdet om en har hverdagene fullt opp med jobb og barn. Derfor er det så viktig at en prøver litt ekstra godt enkelte ganger. Om du føler seg litt over normalt vågal kan du selvsagt også supplere undertøyet med noen pikante leketøy, men det er selvsagt helt opp til deg selv.