7 tips for et vellykket hotellopphold

Det er få ting som slår et skikkelig vellykket hotellopphold. Når man tilbringer tid på hotell får man tid til å slappe av, uten alt det daglige stresset som oppstår i hjemmet. Mange av oss opplever en unik stemning når vi overnatter på hotell, og det er lett å føle seg godt stelt med.

Hvis man derimot bommer med hotellet man har valgt kan det fort bli et mareritt man ikke kommer til å glemme, for det er faktisk mange dårlige hoteller der ute. I denne artikkelen skal vi gå gjennom 7 tips for at det neste hotelloppholdet skal bli vellykket.

1. Bra plassering på hotellet. De som er vante reisende vil ikke kunne påpeke nok hvor viktig bra plassering på hotellet er. Dette gjelder uansett hvilken type reise man er på. Hvis man for eksempel er på en storby reise, kan det bli en langt kjedeligere opplevelse dersom hotellet ligger langt fra sentrum eller de beste stedene å oppholde seg. Det samme gjelder på en typisk sydenferie, hvis man ser frem til strand og bading, men hotellet ligger langt fra stranden, da kan det fort bli kjedelig.

2. Bra restaurant på hotellet, eller i umiddelbar nærhet. Når man først investerer i å kose seg skikkelig, er det viktig og også kose seg med god mat. Det å gå på kvelden i pene klær fra for eksempel https://www.na-kd.com/no til restauranten, for å kose seg med god mat, er helt fantastisk. Hvis det ikke er restaurant på hotellet eller i umiddelbar nærhet, blir det kanskje ikke like fantastisk.

3. Vennlige ansatte. Det er alltid godt å se smilende og vennlige ansikter, både i resepsjonen og blant andre ansatte på hotellet. Dette kan være vanskelig å sjekke på forhånd, men det kan være lurt å sjekke tilbakemeldinger fra tidligere besøkende på hotellet.

4. Hvis man skal slappe av er det viktig at hotellet er stille og rolig. Et partyhotell for europeiske backpackere er ikke optimalt for avslapping.

5. Det er viktig at hygienen i fellesområdene er optimale. Det bør både være og oppleves rent, pent og ryddig når man ferdes rundt på hotellet. Man skal ikke synes at det er ekkelt eller urenslig å oppholde seg i fellesområdene.

6. Det er helt alfa-omega at det er rent på rommet. Hvis man ankommer et rom som er skittent eller rotete, vil mye av ferien kunne være ødelagt før den har begynt. Hvis renhold på hotell er dårlig vil det være lett å finne ut av det, basert på tilbakemeldinger fra tidligere besøkende på hotellet.

7. Et bra rom er viktig. Man trenger ikke nødvendigvis å bo som en konge, men det er et par ting som er viktig for de aller fleste. Først og fremst bør rommet ha vinduer, gjerne mot grei nok utsikt. Det bør også være baderom som er komfortabelt å bruke.

Når disse syv punktene er krysset av, er det ingen grunn til at det neste hotelloppholdet ikke skal bi en suksess.