Reiser du mye i jobben? Skaff ekstra mobiltilbehør

Norge er et langstrakt land med store avstander. Dersom du er blant dem som reiser mye og som tilbringer mye tid på hotell, har du sikkert oppdaget hvor lett det er å glemme ting hjemme.

Når viktige ting blir glemt

Uansett hvor du befinner deg i landet, er det relativt lett å få tak i ting som tannbørste og et par ekstra sokker. Selv på små steder kan dette skaffes i lokalbutikken. Det er langt verre å glemme viktig tilbehør til mobilen. Se for deg at du er klar for å legge deg, før du oppdager at du ikke har med mobillader. Da må du spørre de ansatte om hjelp, noe som kan være kjedelig å styre med midt på natten. Derfor er det lurt å kjøpe en ekstra av alt mobiltilbehør til mobilen din fra Samsung, som for eksempel et headset, og lader. Dersom du alltid har disse tingene i bilen eller i kontorvesken din, har du én ting mindre å huske på. Du har ett sett hjemme, og ett sett i vesken eller sekken. Ganske lurt, eller hva?

Hotellopphold bør nytes

Uansett hvor kjedelig det måtte føles å være borte fra familie eller kjæreste til stadighet, er det mange positive sider ved å tilbringe tid på hotell. De fleste hoteller er svært opptatt av kundeservice, slik at du har vennlige ansatte som kan varte deg opp. Be om en ekstra pute, eller få god mat levert opp til rommet ditt. Nyt lange, varme dusjer som ikke koster deg noen ting, og deilig frokost med eggerøre, bacon og sjokoladecroissanter. Ved å skaffe ekstra mobiltilbehør har du én bekymring mindre, og én ting mindre å huske på. Slik slipper du stress og fortvilelse over å ha glemt noe så viktig som mobilladeren din.

Kombiner lommebok og mobil

Når du likevel skal skaffe ekstra utstyr, kan du jo titte på mobildeksler også. Kjøper du et deksel med rom for bankkort, får du enda mindre å holde styr på. Når man reiser mye, er det fint å reise lett. Spar plassen lommeboken tar, ved å ha kortene dine sammen med mobilen!