Hva gjør hoteller særegne?

Det er mye som gjør hoteller særegne, alt fra hvor de er plassert i verden til hvordan rommene er laget. I denne artikkelen skal vi fokusere på interiør og særlig tapet som blir brukt hos ulike hoteller. Er dette noe av det som gjør dem særegne?

Bruk av tapet

Det å bruke tapet er noe mange hoteller gjør for å være særegne. Det finnes jo diskusjoner der man kan diskutere om det å bruke det samme tapetet en hotellkjede kan beskrives som særegent. Hva tenker du? Vi mener vel at det er gjenkjennbart og at det i seg selv kan være en særegenhet. Når man bor på et hotell man liker, kan man også ofte finne tapet man liker, så hvorfor ikke bringe det inn i sitt eget hjem? På hjemmesiden Familietapeter.no finner du god oversikt over en rekke tapet som du kan bruke i ditt eget hjem. Kanskje du til og med kan få følelsen av at ditt eget soverom er et hotellrom? For mange er dette drømmen.

Romfølelse

Når man sitter på nett og skal booke et hotell så har man ofte en følelse i kroppen av hvordan atmosfæren på rommet kommer til å være. Det er alltid spennende når man får nøkkelkortet i hånda og skal ta heisen opp for å se rommet man skal bo på i de kommende dagene. Er det så fint som jeg trodde? Det er ingenting som er bedre enn å kunne ta et lettelsessukk når du finner ut at det faktisk er det! Det er mange som besøker hoteller fordi de virker spennende også. Det kan jo være gøy å ligge på hotell i sin egen hjemby også?

Vi mener at særegenheten ofte ligger i din opplevelse og den oppfatningen du får av hotellet. Interiør har også utrolig mye å gjøre med denne særegenheten.